Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr a fost arestat preventiv după ce și-ar fi agresat fosta iubită, în vârstă de 16 ani. I se aduc acuzații grave!

ro

09 Jul, 2022 11:06 1793 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: IPJ Giurgiu Conflict între partenerii unei foste relații!

Un tânăr de 24 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi luat-o cu forţa în autoturism pe fosta sa iubită, o minoră în vârstă de 16 ani, pe care apoi a agresat-o fizic. 



Oficial de la IPJ Giurgiu 

La data de 7 iulie a.c., ora 10.30, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Vânătorii Mici, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, de 16 ani, a fost urcată cu forța în autoturismul fostului concubin și dusă într-un loc necunoscut, unde a fost agresată fizic de către acesta, în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificată minora de 16 ani, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 6 iulie a.c., ora 00.40, aceasta se plimba cu un autoturism în localitatea Poiana lui Stângă, împreună cu 3 prieteni, iar, la un moment dat, în fața lor ar fi oprit un alt autoturism, din care a coborât fostul său concubin, un tânăr, de 24 de ani, din aceeași localitate.

Acesta ar fi deschis portiera mașinii în care se afla minora, ar fi tras-o de păr și de mână și ar fi urcat-o în autoturismul său, iar, în extravilanul localității Poiana lui Stângă, ar fi lovit-o cu pumnii și palmele la nivelul feței și corpului.

După aproximativ 3 ore, tânărul a condus minora la domiciliu, aceasta fiind preluată de către un echipaj medical și transportată la o unitate spitalicească din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, față de tânărul de 24 de ani a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe, iar, la data de 8 iulie a.c., instanța de judecată a dispus față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii