Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer inconștient a tras cu microbuzul șase sănii cu adolescenți și copii. "Cică trimiţi copilul în tabără...Chiar au înnebunit cu toţii?" (VIDEO)

ro

06 Feb, 2022 14:35 1522 Marime text
Pe Internet au fost publicate imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi.


Filmarea a fost făcută dintr-o maşină care se apropie de microbuz şi-l depăşeşte.


Microbuzul circulă pe un drum plin de zăpadă şi de denivelări. 


”Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără ...Chiar au înnebunit cu toţii????”, a scris, pe Facebook, bărbatul care a postat videoclipul.

”Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!”, se aude o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea. 

  

În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că filmarea a fost făcută sâmbătă, 5 februarie, în județul Caraș-Severin. Polițiștii l-au identificat pe șofer, un tânăr în vârstă de 34 de ani.



„În urmă apariției în spațiul public a unor imagini, în care 6 copii și tineri sunt tractați cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic.


Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului, în persoană unui bărbat, de 34 de ani, din județul Hunedoara. Acesta a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contraventional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei„, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Foto captură video Facebook/ Flavius Giarmi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii