Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer de 24 de ani s-a ales cu permisul suspendat și cu amendă. Cu ce viteză rula

ro

28 Jan, 2024 16:36 675 Marime text
foto cu rol ilustrativ În jurul orei 16.20, polițiștii au surprins și înregistrat cu aparatul radar, în localitatea Jucu, un autoturism condus cu viteza de 169 de km/h, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, din județul Neamț.

Acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile, transmite IPJ Cluj. 


Oficial de la IPJ Cluj 

Ieri, 27 ianuarie a.c., polițiștii rutieri au derulat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră la nivelul întregului județ.

Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 58.000 de lei.

Acțiunea s-a desfășurat pe o durată de 3 ore, vizând în special combaterea excesului de viteză și descurajarea conduitei iresponsabile la volan.

În acest context, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere de drum din județ unde au fost înregistrate recent evenimene rutiere sau accidente de circulație cu urmări grave, în sistem cascadă, utilizând aparate radar de tip pistol Trucam și Autovision.

Astfel, aceștia au constatat și aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 58.000 de lei și au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 13 permise de conducere.

Citește și:

Bărbat reținut după distrugerea a mai multe autoturisme!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii