Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un sibian a depus plângere împotriva lui Iohannis, după ce a apărut în Sibiu, fără mască de protecție

ro

09 Nov, 2021 17:14 2930 Marime text
  • Un sibian a trimis o sesizare la câteva zile după ce președintele Iohannis a apărut în Sibiu, fără mască de protecție. 
Un sibian în vârstă de 46 de ani, pe data de 18 octombrie a trimis o plangere catre Ministerul de Interne.

Acesta semnala faptul ca doi cetățeni români, Klaus și Carmen Iohannis, nu au respectat legea. În timp ce se aflau la Sibiu, în centrul orașului, în data de 10 octombrie, nu purtau mască de protecție. 

Pentru că era obligatorie în orice spațiu, chiar și în aer liber, un sibian a reclamat acest lucru la poliție. 

”Eu am depus prima dată plângerea la Minister, de acolo au trimis-o la IGPR, apoi la Sibiu și m-au chemat aici să dau declarație. Am depus plângerea pentru că nu mi se pare normal să nu fie respectată legea, indiferent cine ești. Dacă pe mine mă vedeau fără mască mă amendau. Despre Klaus Iohannis a vuit toată presa, atât la congresul PNL, cât și la evenimentul din Sibiu. Există zeci de fotografii și filmări. Pe Turcan au amendat-o, atunci s-au sesizat din oficiu.

Acum de ce nu s-ar aplica aceeași metodă? E exact același lucru. Nu se poate ca tu, șef de stat, de doi ani să ne spui nouă să purtăm mască, să prevenim, iar tu, când lucrul asta e obligatoriu, să ne sfidezi și să nu o faci. În Constituția României se prevede egalitatea cetățenilor în fața legii. să vedem, suntem egali?”, spune sibianul, conform oradesibiu.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii