Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un operator portuar face investiţii Parc logistic de autoturisme, autocamioane şi mărfuri generale, în Portul Agigea

ro

05 Mar, 2015 00:00 4722 Marime text
În Portul Agigea, zona Poarta 10, SC Romcargo Maritim SRL a închiriat de la Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa un teren cu o suprafaţă de 96.430,5 mp, în vederea realizării unei platforme pentru utilizare ca parc logistic de autoturisme, autocamioane şi mărfuri generale. În acest sens, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, Romcargo Maritim SRL a depus proiectul „Platformă parc logistic autoturisme, autocamioane, mărfuri generale şi împrejmuire teren“.
 
În prezent, suprafaţa de teren care face obiectul proiectului este alcătuita din zone cu platforme existente şi funcţionale cu straturi din beton de diverse grosimi, având diverse degradări pe unele suprafeţe şi zone de pământ neamenajat. Viitoarea platformă va avea o îmbrăcăminte din beton asfaltic de 6 cm grosime şi un strat de balast de 20 cm grosime. Pe latura de nord a platformei s-a prevăzut montarea rigolei de scurgere tip V 200, de unde apa va fi dirijată către separatorul de nisip şi ulei cu capacitate de 50 l/sec, şi apoi către o conductă existentă cu D = 300 mm. Separatorul de ulei are o capacitate de 50l/sec, este montat subteran şi acoperit cu o placă de beton cu capac de acces carosabil, clasa de sarcini E600. Pe platformă vor fi parcate autoturisme în tranzitul lor de la transportul terestru la transportul maritim.

 Din datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Romcargo Maritim SRL a fost înregistrată în 2006 şi are sediul în municipiul Bucureşti, strada Tunari. Firma provine din divizare parţială. Firma are un capital social subscris de 2.229.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 22.290 de lei. Asociat unic al societăţii este SC Pro Activ Global SRL, cu sediul în municipiul Bucureşti, strada Intrarea Grădinii, care deţine 22 de părţi sociale (22% din capitalul social), Vlad Iacob, născut în 1987, în Alba Iulia, care deţine 15 părţi sociale (15% din capitalul social), Dorin Iacob, născut în 1960, în Lugoj, care deţine 49 de părţi sociale (49% din capitalul social), Ion Monu, născut pe 1979, în Râmnicu Vâlcea, care deţine trei părţi sociale (3% din capitalul social), Daniel-Constantin Moraru, născut în 1968, în comuna Olteni, Teleorman, care deţine 11 părţi sociale (11% din capitalul social). Administratorul societăţii care se ocupă de „manipulări“ este Dorin Iacob. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii