Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ofițer și 11 subofițeri s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea

ro

19 Apr, 2023 09:31 1016 Marime text
Sursa foto: Facebook IJJ Tulcea

Forțe proaspete pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea!
 
Nu mai puțin de 12 cadre s-au alăturat colectivului instituției.
 
Este vorba despre un ofițer și 11 subofițeri care și-au început, astăzi, cariera militară, fiind pregătiți să ofere sprijin și să-și îndeplinească cu succes misiunile încredințate în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.
 
„Un coleg s-a alăturat ofițerilor specialiști din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, ca urmare a obţinerii rezultatelor cele mai bune la examenul susţinut în cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de ofițer specialist II din cadrul Compartimentului Marketing și achiziții”, se arată în comunicatul trimis de IJJ Tulcea.
 
De asemenea, 11 subofițeri, absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, respectiv ,,Petru Rareș” Fălticeni, își vor desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, iar timp de șase luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un jandarm cu experiență, care îi va îndruma în noua lor carieră.
 
„Inspectorul șef, colonel Bordei Ion, le-a urat succes și o carieră militară plină de realizări!”, mai menționează reprezentanții jandarmilor tulceni.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii