Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:44 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ofiţer din promoţia 2021 a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“- Arma Jandarmi, încadrat la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa

ro

28 Jul, 2021 10:34 9477 Marime text
 
  •  Comandantul unitatii, col. Dima Constantin, l-a asigurat pe tânărul absolvent de sprijinul său, l-a felicitat şi i-a dorit succes în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii.
Ceremonia de numire în funcţie a slt. Ionică Robert Claudiu a avut loc luni, 26 iulie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.
 
 Ofițerul a fost prezentat personalului unităţii, iar apoi a fost inclus într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice pe litoralul Mării Negre, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii, pe timpul misiunilor.

După această scurtă perioadă de acomodare, acesta va fi repartizat la subunitate pentru a executa misiuni de asigurare a ordinii publice în staţiunile Năvodari, Mamaia, Costineşti, Neptun şi Vama Veche.
 
 Comandantul unitatii, col. Dima Constantin, l-a asigurat pe tânărul absolvent de sprijinul său, l-a felicitat şi i-a dorit succes în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii.

Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii