Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. 5.000 de oameni în stradă Un nou protest, în această seară, în Piața Victoriei. Operațiunea Steagul UE, #rezist

ro

26 Feb, 2017 19:35 2312 Marime text
Un nou protest de amploare este anunțat pentru această seară pe pagina de Facebook Corupția Ucide. În Piața Victoriei, organizatorii vor să creeze steagul Uniunii Europene cu hârtii colorate și blitzurile telefoanelor, așa cum au făcut în urmă cu două săptămâni cu drapelul României.

„Am avut o primă mare victorie! Zidul care părea de nepătruns s-a fisurat şi parlamentul a aprobat abrogarea ordonanţei 13.

Aşadar, duminica asta va invităm să sărbătorim. La a multa zi de protest haideţi să ne strângem la un "party" în care să creăm steagul unuia dintre aliaţii noştrii în această luptă: Uniunea Europeană.

Da! - în urma discuţiilor şi a feedbackului masiv, FACEM STEAGUL UE.

Aşa că va invităm cu mic cu mare, duminică seara de la ora 21:00 cu foi albastre şi telefoanele din dotare să transmitem un mare mesaj cu direcţia pe care ne-o dorim.

Chitările, tobele şi alte instrumente muzicale sunt binevenite! Să facem gălăgie”

PS:Spre deosebire de blițul telefonului lui Şerban Nicolae, ale noastre nu aduc extracosturi la abonament aşa că le putem folosi cu încredere”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a evenimentului.


3.600 de persoane au anunțat pe rețeaua de socializare că vor participa la protest, iar alte 4.900 s-au declarat interesate.


UPDATE 2, ora 21.40



5.000 de manifestanți au creat Steagul Uniunii Europene în Piața Victoriei cu hârtii colorate și lumina de la telefoanele mobile.


UPDATE 1, ora 20.58

Sunt peste 5.000 de protestatari în Piața Victoriei.iar numărul lor crește de la un moment la altul. Protestatarii sosesc în grupuri, cei mai mulți vin în Piața Victoriei cu metroul. 

La Sibiu sunt circa 300 de protestatari, la Brașov - peste 200, la Timișoara - peste 100.


Sursa foto: Digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii