Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un jandarm din Eforie și un polițist din Constanța au ajutat un suflet de om să pășească cu bine în această lume

ro

10 Jul, 2021 13:19 5146 Marime text
  •  În această dimineața, Daniel, polițist în cadrul stațiunii Eforie, și Vali, din cadrul Jandarmeriei Constanța, se aflau în serviciul de patrulare în stațiunea Eforie.
  • Cu ajutorul lor,  doi tineri vor deveni, astăzi, părinții unui băiețel, care și-a anunțat venirea pe lume cu sunetele sirenei de poliție.
 Iată postarea de pe pagina de socializare a MAI:

În această dimineața, Daniel, polițist în cadrul stațiunii Eforie, și Vali, din cadrul Jandarmeriei Constanța, se aflau în serviciul de patrulare în stațiunea Eforie.

Traficul era destul de aglomerat, cum se întâmplă de obicei în weekend, astfel că se circula în coloană. Au observat că dintr-o mașină din spatele lor coboară un bărbat, speriat și agitat, care se îndrepta către ei.

-Vă rog din suflet să mă ajutați! Soția mea trebuie să nască și are dureri foarte mari. Deja a pierdut foarte mult lichid. Trebuie să ajungem cât mai repede la Constanța!

-În cazul acesta plecăm de urgență! Mergeți în spatele nostru și vă rog să vă calmați. Va fi bine, o să vedeți!

Ambele mașini au plecat de urgență, către spitalul din Constanța.

Pe drum, Daniel, care se afla în dreapta, a anunțat spitalul că vor sosi în câteva minute! Femeia trebuia preluată imediat de către cadrele medicale. Colegii noștri au mai rămâs timp de câteva minute alături de viitorul tată. Încă era puternic afectat de toată situația.

-Vă mulțumesc din inimă! Mi-a spus medicul acum câteva momente că, dacă mai întârziam 10 minute....

Cei doi tineri vor deveni, astăzi, părinții unui băiețel, care și-a anunțat venirea pe lume cu sunetele sirenei de poliție.


Vali și Daniel sunt încadrați amândoi din 2019 în MAI. Astăzi, ați ajutat un suflet de om să pășească cu bine în această lume!

Bravo, băieți!, este postarea de pe pagina de Facebook  a MAI.

Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii