Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un exemplu de perseverență și succes în judo și în slujba Poliției de Frontieră. Cine este tânăra cu cu multiple medalii și performanțe sportive

ro

17 Oct, 2023 18:45 1048 Marime text

foto: Poliția de Frontieră Română Andreea Borontis, polițistă de frontieră și campioană a Ministerului Afacerilor Interne, este un exemplu de determinare și perseverență. În ciuda obstacolelor întâlnite pe drum, ea a reușit să se impună în lumea judoului și să obțină numeroase medalii și titluri de campioană la nivel național și internațional. Andreea a început să practice judo de la vârsta de 8 ani și a fost impresionată de acest sport încă de la început.

Deși este considerat în principal un sport pentru bărbați, Andreea a demonstrat că nu există limite atunci când vine vorba de pasiune și talent. În scurt timp, a devenit campioană națională la NeWaza și a obținut numeroase medalii și trofee în competițiile la care a participat.


Iată postarea de pe pagina de socializare a Poliției de Frontieră Române:

Multiplă medaliată la campionatele naționale de judo și campioană a Ministerului Afacerilor Interne, de veghe la frontiera verde

În orice domeniu de activitate aceia care se “încăpățânează” să meargă mai departe, chiar atunci când la orizont nu se mai arată nici o speranță, sunt cei care fac din imposibil “posibil”! Este motoul după care se ghideză Andreea Borontis, de la Sectorul Poliției de Frontieră Cruceni - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara. Dar cel mai bine, să o lăsăm pe ea să se prezinte:

Sunt Andreea Borontis, polițistă de frontieră la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și practic judo de la vârsta de 8 ani. Sportul acesta m-a impresionat de la prima vedere, deși pare a fi mai mult pentru bărbați.

Am observat pe geam copiii care se antrenau la sală și tehnicile m-au fascinat. În câteva zile m-am și înscris, iar după doi ani am devenit campioană natională la NeWaza. În anul 2011, la concursul internațional desfășurat la Arad am obținut o cupă speciala pentru cel mai tehnic judoka și locul I. Am zeci de medalii, dar cel mai important pentru mine este faptul că am reprezentat cu mândrie România în numeroase concursuri naționale și international, iar acest merit se datorează și antrenorilor mei, Gicu Vasilan și Lena Sterea.

Am terminat liceul în 2019 și am simțit ca locul meu este în poliție. Am ales Poliția de Frontieră și mă bucur că pot să o reprezint cu cinste și la campionatele MAI.

În primăvara acestui an am obținut locul I la campionatul pe minister și sunt mândră de acest rezultat!

Cu multa muncă și ambiție îmi doresc să îmi păstrez acest titlu și să reprezint Poliția de Frontieră la cel mai înalt nivel.“

Felicitări, Andreea!- se arată în conținutul postării. 



Citește și:

O polițistă a găsit un mod inedit de dirijare a traficului. Ce spune Poliția despre imaginile devenite virale (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii