Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un deținut a evadat din Penitenciarul București-Rahova. Bărbatul este dat în urmărire

ro

11 Dec, 2023 19:04 1446 Marime text

Sursa foto: Penitenciar Rahova


 
  • Luni, 11.12.2023, în jurul orei 17:10, deţinutul Gheorghe Ionuț Adrian, fără antecedente penale, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (335 NCP), clasificat în regim deschis, la întoarcerea de la punctul de lucru unde presta activități lucrative fără supraveghere, aflându-se în mașina beneficiarului la intersecția str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staționării automobilului la semafor a deshis portiera și a fugit pe carosabil, potrivit  Penitenciarului București-Rahova.
  
În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, informarea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Poliției Orașului Bragadiru, IPJ Ialomița, Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Municipiului București, procedându-se totodată la alarmarea personalului și trimiterea de echipe de căutare formate din polițiști de penitenciare ai unităţii.
 

„Menționăm că fapta deținutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, specifică sursa citată.

 
Deținutul are înălțimea de 1, 90 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene drepte, față ovală, ten deschis, șaten închis, iar la momentul părăsirii autovehiculului purta pantaloni gri de trening, geacă roșie, bluză de trening gri.
 

„Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numărul de telefon 0214200810”, punctează sursa.

 
 Citește și
Inconștiență la volan! Tânăr de 19 ani beat, depistat în trafic în județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii