Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil de 14 ani care mergea pe bicicletă și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină

ro

15 Jun, 2022 18:15 3132 Marime text
Imagine de la locul accidentului Foto monitorulcj.roUn minor de 14 ani a murit miercuri, 15 iunie, într-un accident rutier, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce se deplasa cu bicicleta, între localităţile Nicula şi Mintiu Gherlii, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.


La locul accidentului au ajuns un echipaj medical şi un elicopter SMURD, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul adolescentului.


"La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 14,25, poliţiştii au intervenit la un accident rutier, soldat cu decesul unui minor. Din primele informaţii, un minor în vârstă de 14 ani, care se deplasa cu bicicleta din direcţia Nicula înspre localitatea Mintiu Gherlii, ajuns la intersecţia DJ 109 D cu DJ 109 C, ar fi fost surprins şi accidentat de autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani.


La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, echipajul medical şi elicopterul SMURD. Echipajul medical prezent la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, minorul a fost declarat decedat", se precizează într-o informare trimisă de IPJ Cluj.


Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. 

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii