Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetățean ucrainean și-a deschis o firmă la Constanța. Cu ce se va ocupa

ro

16 Oct, 2022 13:46 19775 Marime text
  • Fondatori sunt Stepanenko Anatolii, cu domiciliul în Ucraina, Nerubaiske și Zaman Gabriel, cu domiciliul în Constanța
 
În Monitorul Oficial al României s-a publicat decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Euroua All Class Cargo Trade SRL. Unul dintre fondatori este cetățean ucrainean.
 
Așadar, sediul social este în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 100A, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 494 - Transporturi rutiere de mărfuri şi servicii de mutare.
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 100 lei, valoare participare străină totală lei: 100 lei;
Fondatori sunt Stepanenko Anatolii, cu domiciliul în Ucraina, Nerubaiske și Zaman Gabriel, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Citește și:

Marș de protest la Constanța împotriva crimelor de război ale Rusiei în Ucraina. Participă mai mulți cetățeni ucraineni (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii