Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetățean chinez deschide punct de lucru în Portul Constanța

ro

12 May, 2023 10:56 1588 Marime text
Portul Constanța
  • Pan Haixia, cetățean chinez de sex feminin, este asociat unic și administrator al societății Light Logistic SRL și a decis să modifice activitatea firmei de la comerț cu ridicata îmbrăcăminte și încălțăminte la activități de transporturi rutiere de mărfuri.
  • Decizia a fost luată la finele lunii martie 2023 și a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 2052 din data de 8 mai 2023.
 
O societate deținută de un cetățean chinez deschide un punct de lucru în Portul Constanța!
 
Potrivit datelor oficiale, societatea Light Logistic SRL, prin asociat unic și administrator Pan Haixia, din București (fostă Lighter Import & Export Self SRL),  deschide punct de lucru în Portul  Constanța, Clădirea Administrativă P+2, Corp 1, Parcela nr. 49-A, sector Sud , birou 209A.
 
Decizia a fost luată la finele lunii martie 2023 și a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 2052 din data de 8 mai 2023.
 
Pan Haixia, cetățean chinez de sex feminin, este asociat unic și administrator al societății Light Logistic SRL și a decis să modifice activitatea firmei de la comerț cu ridicata îmbrăcăminte și încălțăminte la activități de transporturi rutiere de mărfuri.
 
De asemenea, cetățeanul chinez Pan Haixia mai deține calitatea de asociat unic și administrator în Tonfor Internațional SRL București, fostă Tongfu Internațional SRL, societate cu același obiect de activitate - transporturi de mărfuri.
 
Pan Haixia a mai avut calitatea de asociat și/sau administrator în societățile Shoc Business Intens SRL, Black & Jones SRL, Kaichang Transport SRL și Hope Career SRL, inactive fiscal, și în Teatouch Catering Management SRL, alături de  Zhu Hengxiang, Luo Yuqin, Zeng Quiping, Shi Hongying, Chen Feng, Chen Jianshe, Ye Shaoling și Ni Wenxiao.
 
Societățile Light Logistic SRL și Tonfor Internațional SRL sunt reprezentate de asociat unic și administartor Pan Haixia, iar pentru anul fiscal 2021, Light Logistic nu a declarat nicio activitate, în timp ce Tonfor Internațional SRL a declarat pierdere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii