Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:15 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetățean algerian își deschide firmă la Constanța

ro

02 Feb, 2023 13:05 871 Marime text

 Firmă nouă, foto: Pexels
 O nouă societate care se ocupă cu intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Rukkerh SRL.

În baza cererii nr. 145067 din data de 28.12.2022 şi a actelor doveditoare depuse, Georgeta Păcuraru – registrator de registrul comerţului conform art. 107 alin. (1) din Legea nr. 265/2022 privind registrul comerţului şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative cu incidenţă asupra înregistrării în registrul comerţului coroborat cu prevederile Legii societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului– denumire şi formă juridică: Rukkerh - SR., se arată în Monitorul Oficial.

 
Firma nou înființată are un capital social de 200 lei integreaza total părți sociale 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanța, pe Aleea Cerbului.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 461 - Activităţi de intermediere în comerţul cu ridicata. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul ei este  Boulabas Abdelkader, cu domiciliul în Algeria.

 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii