Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bun imobil al debitoarei Full Pilot SRL, valorificat de creditori

ro

24 Sep, 2015 00:00 2048 Marime text
Pe data de 21 septembrie, la sediul lichidatorului judiciar Cabinet Individual de Insolvenţă Dovîncescu Cristina, a avut loc Adunarea Creditorilor debitorului Full Pilot SRL, convocată în conformitate cu prevederile art. 13 şi cu următoarele, din Legea privind
procedura insolvenţei.
 
Pe ordinea de zi a fost inclusă modificarea strategiei de valorificare a bunurilor SC Full Pilot SRL şi a regulamentului de vânzare a bunurilor debitoarei prin introducerea modalităţii de vânzare prin negociere directă sau prin combinaţie între licitaţie publică cu strigare şi negociere directă, potrivit art. 116, alin. 2 din Legea 85/2006. De asemenea, lichidatorul judiciar a supus aprobării creditorilor oferta depusă de Lucian Mihai Tudosoiu pentru cumpărarea bunului ce aparţine debitoarei - un apartament situat în bulevardul Ferdinand nr. 98, bl. R24, sc. B, ap. 21, Constanţa, la preţul de 39.500 de euro.
 
La şedinţa Adunării Creditorilor debitoarei SC Full Pilot SRL, convocată prin Buletinul Procedurilor de Insolvenţă şi prezidată de lichidatorul judiciar în data de 21.09.2015, a fost aprobată modificarea strategiei de valorificare a bunurilor SC Full Pilot SRL şi a regulamentului de vânzare a bunurilor debitoarei prin introducerea modalităţii de vânzare prin combinaţie între licitaţie publică cu strigare şi negociere directă. De asemenea, a fost aprobată oferta de cumpărare a bunului ce aparţine debitoarei - apartament situat în bulevardul Ferdinand nr. 98, bl. R24, sc. B, ap. 21, Constanţa - la preţul de 42.500 de euro, depusă de Lucian Mihai Tudosoiu, cu achitarea preţului de îndată ce adresa este transmisă lichidatorului judiciar.

Despre Full Pilot SRL

Societatea Full Pilot SRL a fost înregistrată în anul 1999 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Ferdinand. Capitalul social subscris este de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic al societăţii, care se ocupă de „activităţi de servicii anexe transportului pe apă“, este Alexandru Papuc, născut pe 12.01.1961, în Valu lui Traian. Numele său mai apare şi în GPA Aero Product SRL (sub incidenţa Legii nr. 85/2006, faliment), în Silvas SRL (radiată) şi în Simpa Mar Company SRL (radiată).

Citeşte şi

Mai multe terenuri, imobile, un vapor şi o şalupă: Bunurile afaceristului Alexandru Papuc, de vânzare


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii