Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat organiza jocuri de noroc de tip „alba-neagra”, în stațiunea Costinești. Ce s-a întâmplat cu acesta. Anunțul Poliției

ro

20 Jul, 2022 14:40 1721 Marime text
Reținut pentru „alba-neagra”

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, în scopul obținerii unor venituri, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Mangalia au reținut un bărbat, de 48 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Potrivit IPJ Constanța, astfel, în cursul zilei de ieri, 19 iulie a.c., acesta a fost surprins, în repetate rânduri, de către polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, în timp ce organiza jocuri de noroc de tip „alba-neagra”, în stațiunea Costinești.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, acesta a fost prezentat procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a admis măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. , mai transmite sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii