Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Vrancea a decedat după ce a lăsat un aparat de gătit nesupravegheat

ro

15 Jun, 2022 11:39 1279 Marime text
foto cu rol ilustrativ: Pexels
  • Un bărbat de 54 de ani, din Tătăranu, a fost găsit carbonizat, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa.

Nu cu mult timp în urmă, trupul unui bărbat de 54 de ani, din Tătăranu, a fost găsit carbonizat, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, izbucnit cel mai probabil din cauza unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat, a informat, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au fost solicitaţi marţi seara, în jurul orei 23,00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Tătăranu. La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp trei echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forţele de intervenţie au acţionat, în cooperare cu SVSU Tătăranu, pentru localizarea şi limitarea efectelor incendiului, care se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, în suprafaţă de circa 50 metri pătraţi. Din nefericire, în interiorul locuinţei, a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 54 ani", a precizat IŞU Vrancea.

În urma incendiului, care a fost localizat după circa două ore de luptă cu flăcările, au ars acoperişul locuinţei şi bunurile aflate în interiorul acesteia.

Potrivit ISU Vrancea, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat. 

Sursă - Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii