Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Tulcea, arestat pentru că-și bătea familia

ro

28 Jul, 2023 10:57 857 Marime text
Femeie bătută. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în Tulcea.
 
La data de 26 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea - Biroul Investigații Criminale au reținut un bărbat de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
În fapt, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin i-ar fi adresat amenințări cu moartea și acte de violență și se teme pentru siguranța sa.
 
Din cercetările efectuate, polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului, față de acesta fiind emis un ordin de protecție provizoriu.
 
Totodată cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire în formă continuată, încălcarea ordinului de protecție provizoriu, violarea vieții private, falsul informatic, tâlharia calificată, distrugerea și amenințarea.
 
Ieri, 27 iulie 2023, a fost dispusă arestarea preventivă a celui în cauză.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipale Tulcea, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătorie Tulcea.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai adăugat sursa menționată.

Citește și:

Trenul Regal a sosit în gara Tulcea! Iată programul de vizită (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii