Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un băiat de 14 ani a murit la banchetul de clasa a VIII-a. Poliția din Suceava a deschis un dosar penal de moarte suspectă

ro

18 Jun, 2022 12:31 1694 Marime text
Tatăl băiatului a chemat de urgență ambulanța Foto ziuadeconstanta.ro
Unui băiat de 14 ani i s-a făcut rău în noaptea de vineri spre sâmbătă, 18 iunie, în timp ce elevii unei clasa a VIII-a din Suceava participau la banchetul de după absolvire, la un restaurant din Suceava. 


În timp ce copiii dansau, băiatul s-a așezat pe un scaun și s-a sprijinit cu capul pe masă. Tatăl acestuia a descoperit în scurt timp că băiatul este inert și a chemat de urgență un echipaj medical.


Personalul de la Serviciul de Ambulanță Suceava a constatat că băiatul este în stop cardio-respirator, l-a resuscitat și l-a transportat la Spitalul de Urgență Suceava în viață.

Pe parcursul nopții, băiatul a trecut prin mai multe episoade de fibrilație ventriculară și a decedat, în jurul orei 4.30 dimineața.


Băiatul avea probleme de sănătate anterioare cunoscute și era însoțit la petrecere de părinți, potrivit primelor informații pe care le are poliția. 

Conform procedurilor, poliția a deschis un dosar penal de moarte suspectă și a dispus efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.


Sursa monitorulsv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii