Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autoturism s-a răsturnat, după coliziunea cu o altă mașină, pe un drum din Argeș. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest

ro

11 May, 2022 18:29 1104 Marime text
Accident rutier în localitatea Moșoaia , foto: IPJ Argeș
În această după-amiază, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 67 B, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat. 


Polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-au deplasat la fața locului și, din primele verificări, au stabilit că, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67B, din direcția Drăgășani către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 61 de ani, din Pitești. 
 

În urma accidentului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat, iar conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital. 

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. , este anunțul IPJ Argeș. 



În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul., a mai precizat sursa citată. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii