Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:15 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de la moartea doctorului Victor Loghin! „Probabil acum se află lângă Sfântul al cărui nume îl purta“

ro

11 May, 2021 00:00 1097 Marime text
  • Reputatul medic ORL-ist Victor Loghin a încetat din viață la data de 11 mai 2020.
  • Vestea a venit ca un șoc nu numai pentru apropiați și prieteni, dar și pentru toți pacienții care au fost tratați de reputatul doctor ORL-ist.
  • „Astăzi este Sfântul Victor. Exact acum 6 luni, OMUL cel mai drag nouă, VICTOR LOGHIN ... a plecat. Și probabil acum se află lângă Sfântul al cărui nume îl purta“, scriau soția și fiul doctorului pe pagina sa de Facebook, pe data de 11 noiembrie 2020.
Astăzi, 11 mai 2021, se împlinește un an de când unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați medici din Constanța, doctorul Victor Loghin, a părăsit această lume.
 
Vestea a venit ca un șoc nu numai pentru apropiați și prieteni, dar și pentru toți pacienții care au fost tratați de reputatul doctor ORL-ist.
 
Medicul s-a nscut în județul Alba, la Aiud și a absolvit cursurile Colegiului Naţional „Sf. Sava“, iar apoi pe cele ale Facultăţii de Medicină Generală din cadrul I. M. F. Bucureşti.
 
Autor al unor nenumărate comunicări științifice, atât în țară, cât și peste hotare, medicul Victor Loghin și-a făcut numele cunoscut și prin activitatea sa literară.
 
În anul 1995, acesta a debutat cu romanul nonfictiv politic „Dedublarea“, iar pe data de 20 aprilie 2001, a devenit membru al Societăţii medicilor scriitori şi publicişti din România.
 
Scurgerea timpului nu a dus însă și la trecerea în uitare a iubitului doctor, odată cu trecerea în neființă.
 

„Restul e ... tăcere, tristețe și DOR“

 
Pe pagina de Facebook a specialistului, zeci de mesaje și sute de aprecieri curg la fiecare mesaj semnat de soția și fiul doctorului, în amintirea acestuia.
 
„S-au scurs 9 luni de când a plecat. Restul e ... tăcere, tristețe și DOR. Corina și Geo“, este mesajul transmis la data de 11 februarie 2021.
 

Înapoi în timp, la data de 11 noiembrie 2020, mesajul este următorul:
 
„Astăzi este Sfântul Victor. Exact acum 6 luni, OMUL cel mai drag nouă, VICTOR LOGHIN ... a plecat. Și probabil acum se află lângă Sfântul al cărui nume îl purta. Ce a lăsat în urmă? Tristețe, durere, lacrimi și DOR imens. Dar și un fiu care îi poartă și numele și se pare că îi va călca pe urme, profesional și uman. Corina și George-Victor (Geo)“.
 
De asemenea, de ziua doctorului, pe 30 septembrie 2020, mesajul postat pe Facebook a tulburat încă o dată sufletele tuturor celor ce îl regretă pe omul care a făcut atât bine:
 
„Astăzi ne-am fi aflat într-un loc frumos și l-am fi sărbătorit pe iubitul nostru soț și tată, VICTOR LOGHIN, la împlinirea unui număr de ani. Ani în care a trăit intens, a iubit și a ajutat oamenii. Am fi avut în ochi lacrimi de fericire. Acum, au rămas doar lacrimile, care sunt de tristețe și durere, ce nu se vor alina niciodată. Corina și Geo“.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook.com

Citește și:

Celebrul medic constănțean Victor Loghin va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Contul său de Facebook este plin de mesaje

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii