Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turiști străini explorează Constanța la bordul navei Viking Rinda

ro

17 Sep, 2023 08:05 919 Marime text
Nava fluvială de pasageri Viking Rinda, escală în portul Constanța! 

Nava fluvială de pasageri Viking Rinda, cu pavilion elveția, a acostat ieri la terminalul de pasageri al portului Constanța.

Viking Rinda a sosit pentru trei zile la Constanța cu 186 de pasageri la bord, majoritatea fiind americani, precum și canadieni și britanici. Echipajul este format din 52 de persoane. Programul pentru turiști cuprinde un tur al orașului, vizită în centrul vechi, zona Cazino, portul Tomis și Mamaia. Opțional, turiștii pot alege excursii în Delta Dunării, la Murfatlar pentru degustare de vinuri și pot lua cina în Mamaia, au transmis reprezentanții Portului. 

Duminică se va face schimbul de pasageri, cei care au sosit la bordul navei, de la viena, vor merge la București, de unde se vor întoarce acasă, iar la prânz o nouă serie se va îmbarca pentru croaziera pe dunăre la bordul navei Viking Rinda.

Croaziera pe traseul Constanța - Viena include opriri în mai multe porturi: Russe – Svistov – Nikopol – Vidin – Donji Milanovac – Belgrad – Novi Sad – Ilok – Vukovar – Mohacs – Budapesta – Bratislava, a mai punctat sursa citată. 

Este a opta oară în acest sezon de croaziere când VIKING RINDA a făcut escală la Constanța și mai are programate alte două sosiri până la finalul sezonului.


Citește și:

Eveniment în Portul ConstanțaLIVE VIDEO-TEXT. Înalți reprezentanți ai SUA și UE discută despre transportul cerealelor din Ucraina (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii