Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Unde a fost găsit un copil de 6 ani, dat dispărut. Mesajul transmis de jandarmi tuturor părinților

ro

12 May, 2021 19:11 1825 Marime text
  • În urma activităților de căutare desfășurate de jandarmi, împreună cu mama minorului, după aproximativ 1 oră, în jurul orei 17.30, băiatul, în vârstă de 6 ani, a fost identificat pe strada Alunișului.
  • Îndrumăm toți părinții să-și învețe copiii ca, în caz de nevoie, să se adreseze imediat jandarmilor sau oamenilor în uniformă., transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
Astăzi, 12 mai, în jurul orei 16.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre dispariția unui minor în vârstă de 6 ani, din municipiul Tulcea.

Imediat, jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, unde mama minorului a declarat faptul că băiatul se afla în fața blocului, pe strada Alunișului, împreună cu o minoră în vârstă de 9 ani și nu a mai revenit la domiciliu.

Jandarmii s-au mobilizat și au pornit în căutarea copilului.

În urma activităților de căutare desfășurate de jandarmi, împreună cu mama minorului, după aproximativ 1 oră, în jurul orei 17.30, băiatul, în vârstă de 6 ani, a fost identificat pe strada Alunișului.

Acesta mânca o înghețată și se afla împreună cu fata de 9 ani, care a comunicat jandarmilor că s-au plimbat prin oraș, revenind apoi în fața blocului.

Copilul a revenit în brațele mamei, care le-a mulțumit jandarmilor pentru promptitudinea și operativitatea de care au dat dovadă.

Îndrumăm toți părinții să-și învețe copiii ca, în caz de nevoie, să se adreseze imediat jandarmilor sau oamenilor în uniformă., transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii