Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Un bărbat și-a pierdut animalul de companie și, de supărare, a avariat două mașini

ro

12 Apr, 2021 12:44 1369 Marime text
  • Un bărbat din municipiul Tulcea a lovit două mașini. El a declarat că cele întâmplate sunt cauzate de pierderea animalului său de companie.
 
În data de 11 aprilie, jandarmii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de o femeie care a reclamat faptul că un bărbat se manifestă agresiv, lovind o mașină parcată pe strada Gării, din municipiul Tulcea.
 
Jandarmii au identificat la fața locului o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat faptul că a apelat la sprijinul jandarmilor, întrucât, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în mașina sa, parcată pe strada Gării, a observat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care se manifesta agresiv, lovindu-i cu pumnii capota mașinii și deplasându-se apoi la o altă mașină parcată în zonă, lovind-o cu picioarele și distrugându-i numărul de înmatriculare.

După toate cele întâmplate, bărbatul a părăsit zona unde s-a produs evenimentul.
 
Femeia le-a indicat jandarmilor câteva semnalmente cu privire la cel în cauză, astfel că, forțele de ordine l-au identificat imediat pe bărbat, în zona falezei municipiului Tulcea. Acesta și-a recunoscut faptele.

El a precizat că se afla la plimbare cu câinele său, iar la un moment dat l-a pierdut din vedere. Pentru că nu își găsea animalul de companie, bărbatul a devenit agresiv și a avariat cele două mașini. 

Într-un final și-a găsit animalul de companie, continuându-și plimbarea.
 
Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii