Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Tineri prinși cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

ro

22 Jun, 2022 13:58 1229 Marime text
  • În urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui.

Marți,  în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat patru tineri care se aflau lângă un autoturism într-o parcare din apropierea unui parc, consumând băuturi alcoolice.
 
Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra unuia dintre tineri 4 pachețele ambalate ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui și o țigaretă, acesta declarând că nu știe cui aparțin.
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, în urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui, 5 pliculețe ce conțineau un praf de culoare albă, o pungă de filtre de țigarete învelite în folie de plastic, mai multe foițe pentru confecționarea țigaretelor, un cântar electronic de buzunar și mai multe dispozitive de mărunțit (grindere).
 

„Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, au avut puncte de vedere diferite cu privire la cele întâmplate. Unul dintre ei a spus jandarmilor că s-a întâlnit cu ceilalți prieteni în jurul orei 21.00 pentru a se sfătui cu privire la teme, dar între timp au cumpărat și băuturi alcoolice pe care le-au consumat împreună.
 
Alt tânăr a declarat că nu-și mai aduce aminte, dar știe sigur că unul dintre ei a consumat substanțe vegetale interzise.
 
Al treilea tânăr a recunoscut că a fost de acord să consume substanțe vegetale interzise, deoarece a experimentat de mai multe ori.
 
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea pentru continuarea verificărilor, însă acolo s-a prezentat și un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, care a declarat că autoturismul și produsele găsite îi aparțin, el precizând că s-a întâlnit în acea seară cu cei patru prieteni, însă s-a deplasat până la magazin să cumpere ceva și în acel moment și-au făcut apariția jandarmii“,. spun repezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea

 
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii