Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea S-au intensificat activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale! Recomandările polițiștilor

ro

13 Jun, 2022 15:03 986 Marime text
Au intensificat activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale, foto: IPJ Tulcea În acest sfârșit de săptămână, polițiștii tulceni, împreună cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au intensificat activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale, pe toată raza județului Tulcea.


Având în vedere faptul că obiectivele vizate au fost prevenirea și combaterea de accidente rutiere grave și a consumului și comercializării de substanțe interzise, polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Tulcea au desfășurat activități alături de specialiștii Centrului de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog Tulcea.

Imagine de la eveniment, foto: IPJ Tulcea

Potrivit IPJ Tulcea, în acest context, au fost purtate discuții cu participanții, sfătuindu-i cu privire la măsurile minime de autoprotecție pe care trebuie să le adopte în vederea prevenirii victimizării.


De asemenea, au oferit recomandări tinerilor, referitoare la prevenirea traficului de persoane, consumului de droguri și băuturi alcoolice și consecințele acestora asupra sănătății, punând accent pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit.
 

Menționăm faptul că în cele 3 zile care s-au încheiat nu au fost înregistrate evenimente deosebite, motiv pentru care le mulțumim cetățenilor care au înțeles să petreacă sărbătoarea Rusaliilor în siguranță., mai transmite sursa citată. 

Îndemnăm și acum participanții la trafic, la întoarcerea spre casă, să manifeste prudență în conducere, să nu consume băuturi alcoolice sau alte substanțe care le pot afecta capacitatea de a conduce, să se asigure temeinic înaintea efectuării oricăror manevre și să nu uite de politețea rutieră!, este îndemnul IPJ Tulcea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii