Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Reprezentanții HoReCa din zona Deltei, întâlnire cu Horia Constantinescu

ro

07 Jun, 2022 10:28 1235 Marime text
foto: ANPC

Reprezentanții mediului de afaceri din industria turismului, care activează în zona Deltei Dunării, s-au întâlnit la finalul săptămânii trecute cu președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, la Tulcea. 

Potrivit unui document al ANPC, întâlnirea a avut loc pentru a le oferi acestora consiliere la începutul sezonului estival. 

Astfel, la reuniunea realizată la invitația prefectului județului, Alexandru Dan Munteanu, au luat parte și alți reprezentanți ai instituțiilor de control din România care, alături de comisarii ANPC, urmează să verifice modul în care este respectată legislația în vigoare, în sezonul vacanțelor în Deltă, din acest an.
 

„Salut inițiativa Prefecturii Tulcea. Trebuie să mulțumesc și operatorilor economici prezenți, pentru participare și implicare, mai ales că sunt cei care dau dovadă de dorință a promovării unui turism de calitate.

Schimbul de idei, inclusiv cu reprezentanții altor autorități de control, va aduce plusvaloare acestei industrii greu încercate în ultimii ani”, a precizat Horia Constantinescu, președintele ANPC.

 

Aflați față în față cu zeci de oameni de afaceri din HoReCa, reprezentanții autorităților le-au oferit toate informațiile necesare oamenilor de afaceri din domeniul HoReCa, astfel încât, după doi ani de panedemie marcați de perioade de restricții, care au afectat direct turismului românesc din Deltă, industria de profil să se adapteze repede și corect la condițiile impuse de proximitatea conflictului armat din Ucraina vecină, pentru a nu înregistra o nouă perioadă complicată.

Totodată, reprezentanții industriei hospitalității din zonă au profitat de acest prilej și au lansat întrebările sau subiectele pe care le doreau dezbătute, pentru a-și clarifica nelămuririle chiar cu cei care urmează, în această vară, să le controleze activitatea, mai precizează sursa citată. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii