Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Ordin de restricţie provizoriu pentru un bărbat agresiv

ro

02 Nov, 2020 18:37 1566 Marime text
  • Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu un ordin de restricţie provizoriu pentru lovirea concubinei.
Duminică, 1 noiembrie, jandarmii tulceni au fost solicitaţi să se deplaseze pe strada I. Neniţescu, din municipiul Tulcea, unde o femeie a sesizat o agresiune fizică.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie care a declarat verbal faptul că concubinul acesteia, cu care locuieşte de aproximativ patru ani, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, a început să-i adreseze injurii, iar într-un exces de furie, acesta a agresat-o fizic.

Bărbatul în cauză nu a declarat nimic jandarmilor, însă a precizat faptul că va da o declaraţie ,,aşa cum vrea el, dar altă dată”.

 Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,Lovirea sau alte violenţe”, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente prin care se dispune evacuarea bărbatului din locuinţă.

Precizăm faptul că încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani, a transmis IJJTULCEA.

Sursa foto: IJJTULCEA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii