Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Jandarmii, prezenți la manifestările religioase și sportive din acest weekend. Recomandări pentru tulceni

ro

03 Jun, 2022 14:36 847 Marime text
Jandarmii, prezenți la manifestările religioase și sportive, foto: IJJ
În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni se vor asigura că toate manifestările din spațiul public se vor desfășura în condiții de siguranță.
 

Astfel, mâine, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul slujbei  religioase oficiate la Basilica paleo-creștină din localitatea Niculițel, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Sfinților Martiri Zotic, Atal, Camasie și Filip.
 

Sâmbătă și duminică, în zona Crucele de pe raza comunei Greci, se va desfășura manifestarea sportivă ,,Măcin Mountain Fun”, unde jandarmii vor fi prezenți pentru asigurarea unei bune desfășurări a evenimentului.
 

Misiunea jandarmilor este de a asigura condițiile necesare în vederea desfășurării normale a manifestărilor publice, prevenirea producerii unor evenimente,  protecția participanților și luarea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.
 

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor care vor participa la manifestările desfășurate în spațiul public să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte îndrumările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă, să supravegheze cu atenție copiii care-i însoțesc, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale.
 

În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii