Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Jandarmii, prezenți la evenimentele ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână

ro

11 Jun, 2021 14:34 1123 Marime text
  • Sâmbătă, jandarmii vor fi prezenți pe Stadionul Topolog din localitatea Topolog, unde se va desfășura un eveniment prilejuit de sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului, iar sâmbătă și duminică, la evenimentul Măcin Mountain Fun, ce se va desfășura în Parcul Munții Măcinului, pe aria comunei Greci, județul Tulcea.
În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării evenimentelor din spațiul public.
 
Astfel, sâmbătă, jandarmii vor fi prezenți pe Stadionul Topolog din localitatea Topolog, unde se va desfășura un eveniment prilejuit de sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului, iar sâmbătă și duminică, la evenimentul Măcin Mountain Fun, ce se va desfășura în Parcul Munții Măcinului, pe aria comunei Greci, județul Tulcea.
 
Jandarmeria Tulcea se va asigura că evenimentele se vor desfășura fără incidente și facem următoarele recomandări cetățenilor:
  • să evite implicarea în conflicte de orice natură
  • să respecte îndrumările și recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă
  • să păstreze distanța fizică și să respecte măsurile de protecție sanitară
  • să acorde o grijă deosebită copiilor
  • ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranța publică,  să apeleze, în caz de urgență, numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică
Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii