Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Jandarmii, la datorie în minivacanța de Crăciun. Amenzi de peste 17.000 lei, în ultimele trei zile

ro

28 Dec, 2020 12:40 1448 Marime text
  • Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost la datorie în minivacanța de Crăciun.
  • Oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15.000 lei pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23.00-05.00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă și pentru nepurtarea măștii de protecție.
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost la datorie în minivacanța de Crăciun, acționând pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2.

În ultimele trei zile, jandarmii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 17.000 lei.

Oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15.000 lei pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23.00-05.00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă și pentru nepurtarea măștii de protecție.

Pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.900 lei.

Pentru evitarea acestor situații, Jandarmeria Tulcea vă recomandă să respectați măsurile impuse de autorități și să solicitați sprijinul forțelor de ordine ori de câte ori sesizați fapte ce pot afecta siguranța publică.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii