Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Incendiu într-o gospodărie din localitatea Văcăreni. Un bărbat a suferit arsuri (galerie foto)

ro

19 Sep, 2019 07:22 2050 Marime text

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină joi dimineaţa, în jurul ore 04.30, în localitatea Văcăreni pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la două corpuri de casă.

Pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 14 pompieri, transmite ISU Delta Tulcea.

Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit în sprijin cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 4 pompieri.

"La momentul sosirii, unul din corpuri (cel nelocuit) ardea generalizat, iar la cel de al doilea, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului. În curte era un rastel de butelii GPL, care au fost evacuate la timp. Un bărbat a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrului superior stâng, dar refuză transportul la unitatea spitalicească. În acest moment, incendiul de la corpul de casă locuită este stins, iar la celălalt corp se lucrează pentru lichidare. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric produs la un frigider care se afla în corpul nelocuit. Fiind noaptea, incendiul a fost observat târziu, după ce s-a extins și la corpul de casă locuit", au transmis reprezentantii ISU Delta Tulcea.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat.

Potrivit ISU Tulcea, au fost degradate 9 camere cu mobilier și electrocasnice și 5 anexe (aplecători). A fost afectată o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați. Intervenția a fost îngreunată din pricina numeroaselor materiale combustibile existente în încăperi, care au favorizat arderea.

Sursă foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii