Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Bărbat reținut pentru conducere sub influența alcoolului și permis anulat! Ce spune poliția?

ro

27 Jan, 2024 08:08 654 Marime text
Reținut pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat, la Tulcea! 

La data de 24 ianuarie a.c, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, au depistat în trafic, pe o stradă din municipiul Tulcea un autoturism condus de către un bărbat de 38 de ani , iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,98mg/L alcool pur în aerul expirat.


Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta avea permisul de conducere anulat .

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat, transmite IPJ Tulcea.

În cursul zilei de azi, 26 ianuarie 2024, asupra bărbatului s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de  24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea iar la data de 27 ianuarie 2024 va fi prezentat instanței de judecată pentru a dispune măsura propusă.

Consumul de alcool constituie un factor de mare risc asupra traficului rutier, influenţând în mare măsură producerea accidentelor de circulaţie!Poliţiştii recomandă tuturor participanţilor la trafic să respecte normele de circulaţie, indiferent de calitatea avută –conducător auto, pieton, biciclist etc. Comportamentul dumneavoastră are urmări directe şi asupra celorlalţi participanţi la trafic!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii