Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Bărbat lovit cu tesla în cap. Atacatorul l-a învinuit că i-a spart cauciucurile

ro

05 Apr, 2021 16:07 1511 Marime text

 
  • Un bărbat a fost lovit de către un alt bărbat în zona capului cu o teslă.
  • El este învinuit că ar fi spart anvelopele unei mașini ce aparține bărbatului violent, conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

În data de 3 aprilie, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de o femeie, care a reclamat faptul că vecinul ei a fost agresat de un alt bărbat și sângerează în zona capului.

Jandarmii tulceani au identificat la fața locului un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, uitându-se la televizor, a observat un bărbat intrând în curtea sa, ulterior, intrând în casă și lovindu-l în zona capului cu o teslă pe care o avea în mână. Când victima i-a cerut explicații, bărbatul a continuat să-l lovească în mai multe zone ale corpului, reproșându-i că îl bănuiește de faptul că i-a spart anvelopele de la mașina sa.

Bărbatul a primit îngrijiri din partea unui echipaj medical ajuns imediat la fața locului, iar bărbatul reclamat a fost identificat de jandarmi, însă fiind întrebat de cele întâmplate, acesta a refuzat orice cooperare cu forțele de ordine.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, aducând la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Sursă foto: IJJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii