Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:50 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Audit pentru proiectul "Creșterea siguranței și securității pasagerilor pe aeroportul "Delta Dunării" "

ro

03 Feb, 2021 21:13 601 Marime text
  •  Regia Autonomă Aeroportul "Delta Dunării" Tulcea organizează licitație publică pentru  servicii de audit financiar pentru proiectul "Creșterea siguranței și securității pasagerilor pe aeroportul "Delta Dunării" Tulcea", anunț ce poate fi consultat în secțiunea Documente a materialului.  
Regia Autonomă Aeroportul "Delta Dunării" Tulcea organizează licitație publică pentru  servicii de audit financiar pentru proiectul "Creșterea siguranței și securității pasagerilor pe aeroportul "Delta Dunării" Tulcea".
 
Valoarea totală a contractului este de 832 lei.
 
Descrierea contractului
 
Servicii de auditare financiara in cadrul Proiectului "Cresterea Sigurantei si Securitatii Pasagerilor pe Aeroportul "Delta Dunarii" Tulcea – Siguranta si Cresterea Sigurantei Pasagerilor pe Aeroportul "Delta Dunarii" Tulcea", proiect finantat prin POIM 2014-2020, AP 2, O.S. 2.3. , respectiv a cererilor de plata / rambursare aferente Contractului Autovehicule (mijloace aeroportuare) pentru cresterea sigurantei pasagerilor si bagajelor, cu impartire pe loturi . Descrierea completa a serviciilor si a conditiilor de calificare se regasesc in Caietul de sarcini aferent anuntului publicitar.
 
Achizitia serviciului se va tranzactiona on-line, pe SEAP din CATALOGUL ELECTRONIC. Nu se accepta oferte partiale, alternative; depunerea unei oferte echivaleaza cu acceptarea tuturor conditiilor incluse in documentatie. Entitatea contractanta are dreptul de a accepta sau refuza oferta ferma. Oferta va contine si formularele atasate documentatiei, precum si dovada ca este inscris in Registrul Auditorilor Financiari Activi intocmit de Camera Auditorilor Finaciari din Romania, respectiv sa fie inregistrat in Romania, sa detina viza de membru activ al CAFR la data ofertarii + declaratie pe proprie raspundere a auditorului financiar din care sa rezulte ca nu a fost sanctionat in ultimii 3 ani pe linie profesionala de catre Departamentul de Monitorizare si Competenta Profesionala al CAFR. Se va prezenta in acest sens copie conform cu originalul dupa carnetul de membru CAFR vizat cu mentiunea "activ".
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 05.02.2021, ora 12.00. 

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii