Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Aproape 300 de membri ai Sindicatului Liber Alum au protestat nemulţumiţi de creşterea preţului energiei electrice

ro

05 Jan, 2022 17:33 1330 Marime text


Aproape 300 de membri ai Sindicatului Liber Alum din combinatul de alumină din oraşul Tulcea au protestat, miercuri după-amiază, 5 ianuarie, timp de aproape o oră, în curtea unităţii, nemulţumiţi de creşterea preţului energiei electrice.


Aceștia au anunţat că săptămâna viitoare va fi organizat un nou protest în centrul oraşului.


Preşedintele organizaţiei sindicale, Andrian Darie, a declarat, pentru AGERPRES, că unitatea tulceană a început procesul de reducere a capacităţii de producţie.
 

„În momentul de faţă, se reduc treptat capacităţile de producţie până la jumătate. Procesul a început din prima zi a anului. Golim instalaţiile pentru a le putea da de lucru celor care nu vor avea nimic de făcut în perioada următoare. Îi vom integra în procesul de reparaţii programate pentru anul 2022 şi ne păstrăm posibilitatea de a porni la capacitate maximă, dacă se întâmplă ceva", a menţionat Andrian Darie.


El şi-a exprimat nemulţumirea din cauza faptului că marii consumatori de energie din ţară nu au acces la surse cu un preţ convenabil, pe baza cărora să poată să facă un plan de afaceri.

Sursa foto: Facebook.com/ Vimetco Alum Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii