Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Activitați de prevenire în școli privind consumul de droguri

ro

20 Oct, 2023 15:25 737 Marime text
foto: IPJ Constanța În ziua de 19 octombrie a.c., poliţiştii Biroului de Siguranță Școlară împreună cu Agenția Națională Antidrog și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată si Terorism  au derulat activități cu caracter educativ-preventiv la o unitate de invățământ din județul Tulcea.

În acest context, polițiștii au purtat discuții cu părinții elevilor  Colegiului Dobrogean "Spiru Haret "  din municipiul Tulcea, din clasele de gimnaziu si de liceu , fiind informați cu privire la răspunderea penală asociată consumului de droguri ale copiilor, dar mai ales cu privire la efectele dăunătoare ale drogurilor sau a altor substanțe interzise asupra sănătății fizice, informează IPJ Tulcea. 

Au fost abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial, alegerea anturajului, folosirea în siguranţă a internetului, prevenirea dispariţiilor de minori, prevenirea agresivităţii şi a violenţei în unităţile de învăţământ cât şi în zonele adiacente acestora.

Poliţiştii au discutat cu părinții, oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, discuţiile fiind interactive şi de interes pentru beneficiari, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

ANSVSA aplică amenzi de zeci de mii de lei pentru utilizarea ileagală de substanțe în produse alimentare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii