Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:47 01 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19

ro

08 Apr, 2021 12:47 809 Marime text
 
 
  • Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.
 
În ultimele 24 de ore, peste 39 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului - Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Astfel, după cum se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, au fost verificate peste 521 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 692 persoane și verificate peste 28 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.
 
Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.

 
Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.
 
Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19, se mai precizează în comunicat.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii