Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trio-ul de succes Mazare, Constantinescu si Strutinsky si-a tras hotel la Sinoe

ro

22 Aug, 2009 03:11 3225 Marime text
pensiunea-grindul-lupilor.jpgMonitorul Oficial nr. 0740 din 2009, publicat pe site-ul www.vrajitorul.eu  ne arată ce „vrăji" mai face primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre.

În documentul menţionat se spune că asociaţii firmei Ideea Contrast SRL, „persoană juridică română înregistrată cu nr. J 13/1442/2001, cod unic de înregistrare 14038754, cu sediul social în Constanţa, str. Dragoş Vodă nr. 10" au hotărât deschiderea unui nou punct de lucru. Dar cine sunt asociaţii?! Numai unul şi unul: Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Sorin Strutinsky şi Dragoş Săvulescu. Cei patru „crai", dintre care trei au nume de-a dreptul celebre, şi-au făcut un hotel în localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu. Unitatea de cazare poartă numele „Pensiunea Grindul Lupilor". Nu stăm să ne întrebăm cum au pus mâna cei de la Ideea Contrast pe teren, în buza Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, dar ne „delectăm" cu descrierea oferită pe site-ul www.grindul-lupilor.ro : „Pensiunea Grindul Lupilor a fost inaugurată în vara anului 2008 şi are o poziţionare excelentă, ea străjuind «poarta» de intrare către grindul cu acelaşi nume. Daca-ţi doreşti o excursie în hăţişurile grindului sau un pescuit în apele canalelor şi lacurilor învecinate, atunci află că este aproape imposibil să nu observi Pensiunea Grindul Lupilor şi să nu-ţi doreşti un popas, oricât de mic, în incinta ei". Prezentarea nu se opreşte aici. Site-ul mai spune că Grindul Lupilor mai înseamnă şi o gamă largă de activităţi de relaxare: se poate face plajă, se poate pescui, se pot observa păsările, fauna şi flora, se pot organiza expediţii şi excursii, se pot vizita dunele de nisip, se pot face plimbări cu ATV-ul şi şareta, se pot petrece seri în sălbăticie la lumina focului de tabără, şi nu în ultimul rând se poate vâna. Tarifele nu sunt foarte mari. Camera dublă costă 130 de lei pe noapte cu mic dejun inclus şi 270 de lei cu pensiune completă. Apartamentul ajunge la 220 de lei pe noapte sau la 360 de lei cu pensiune completă. Pe site se menţionează că preţurile includ TVA şi că patul suplimentar pentru familiile cu copii mici este gratuit. Plata se poate face cu numerar la recepţie, cu card sau prin transfer bancar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 22 Aug, 2009 09:25 nu va ajunge cate aveti.va intrebati cum au ajuns in posesia lor.cu bagare de seama.daca ar fi numai acesta pensiune.impreuna controleaza jumatate di constanta.