Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:06 26 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, dizolvate. Care sunt acestea

ro

25 Jul, 2018 00:00 426 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Tribunalului Constanţa, potrivit căreia trei societăţi comerciale din municipiul Constanţa au fost dizolvate.
 
Astfel, Tribunalul Constanţa, Secţia Civilă, a pronunţat hotărârile judecătoreşti de dizolvare, în temeiul articolului 237 din Legea 31/1990, a firmelor Euroest Grup SRL, Welgyay Building SRL şi Art & Music Contemporany SRL.
 
Euroest Grup SRL fusese înmatriculată în anul 2006, fiind fondată de Rădulescu Mircea şi Dumitrana Romulus. Administratorii firmei, care se ocupa de comerţul cu ridicata cu bunuri de consum, altele decât cele alimentare, erau Rădulescu Mircea şi Dumitrana Romulus.
 
Welgyay Building SRL a fost înmatriculată în anul 2008, avându-i ca fondatori pe Velea Cătălin şi Barnea Georgiana Alexandra. Administratorul firmei, care desfăşura lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, era Velea Cătălin.
 
Art & Music Contemporany SRL (fosta Club De Art Maestro SRL) fusese înfiinţată în anul 2005. Firma a fost fondată de Bugu Gabriel. Tot el era şi administratorul societăţii, care avea ca obiect de activitate „baruri“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii