Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei școli urmează să fie reabilitate pentru creșterea eficienței energetice. Primăria Constanța organizează licitație

ro

18 May, 2018 00:00 1843 Marime text
Primăria Constanța organizează achiziții publice pentru elaborarea cererilor de finanțare aferente proiectelor „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 8, Constanța”, „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 17 Ion Minulescu Constanța” şi „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir Constanța”.
 
Valoarea estimată a fiecărei achiziții este de 29.000 de lei fără TVA. Serviciul constă în elaborarea cererii de finanțare aferente proiectelor în vederea depunerii spre finanțare prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B/SUERD - Clădiri publice.
 
Achiziția directă se va realiza prin intermediul catalogului electronic SICAP. Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail programe@primaria-constanta.ro, Serviciul Pregătire și Implementare Proiecte POR, Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene, până la termenul de 21 mai 2018.
 
Vor intra în evaluare din punct de vedere financiar doar acele oferte care au trecut de evaluarea privind propunerea tehnică. Ofertele financiare care depășesc valoarea totală estimată, nu conțin un preț ferm total exprimat în lei fără TVA, conțin actualizări sau acordare de avans nu pot fi acceptate. Achiziția directă se va iniția în catalogul electronic cu operatorul economic care a prezentat o ofertă corespunzătoare și al cărui preț se află pe primul loc în clasamentul ofertelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii