Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei modele versatile de sneakers pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

ro

27 Jan, 2023 16:49 1284 Marime text
 
  • Încălţămintea comodă şi sigură atât pentru mersul normal, cât şi pentru practicarea sportului, pantofii sneakers nu ar trebui să lipsescă din dulapul cu pantofi al niciunui bărbat. Moderni şi foarte practici, uşor de purtat şi simplu de inclus în outfit-urile masculine, aceștia se vor dovedi extrem de versatile, varietatea de modele permiţând abordări stilistice de orice tip şi purtatrea în orice moment al zilei.

De ce să porţi sneakers bărbăteşti?

Încălţămintea sportivă de tip pantofi sneakers este caracterizată de flexibilitate, stabilitate şi confort. O pereche te va ajuta să păşeşti în siguranţă, talpa oferindu-ţi stabiliate şi siguranţă. Greutatea redusă a acestora te va ajuta să te simţi confortabil, indiferent cât de mult timp rămâi încălţat. De asemenea, specificul texturilor din care sunt fabricaţi, îţi vor asigura confort termic şi o foarte bună ventilaţie la nivelul picioarelor.  Dacă preferi sportul, o pereche de sneakes barbati oferta pusă la dispoziţie pe MODIVO, se va dovedi a fi cea mai sigură şi inspirată alegere, textura şi flexibilitatea acestora ajutându-te să te păstrezi în siguranţă şi confort. Pe lângă aceste motive, poți alege să porţi sneakers bărbăteşti şi datorită design-ului expresiv sau a cromaticii vesele, modele actuale oferindu-ţi abordări stilistice extrem de variate şi în tendinţe.

Când poţi o pereche de sneakers bărbăteşti?

O pereche de sneakers bărbăteşti te poate purta prin foarte multe abordări vestimentare, atâta timp cât o alegi inspirat. Fie că preferi modelele simple sau vrei să adopţi jocuri cromatice şi accesorizări puternice, dacă alegi nuanţe neutre perechea selectată va completa cu succes orice look masculin. 
Dacă vrei să îţi completezi echipamentul sportiv sau doar să finalizezi o ţinută sport, alege să porţi sneakers uşori şi flexibili, uşor de încălţat, prevăzuţi cu talpă care oferă stabilitate şi echilibru. Poartă-i cu treninguri, pantaloni de sport şi tricouri basic, cu o pereche de pantaloni pentru alergat şi cu hanoracul preferat. Pentru abordările casual, optează pentru variante îmbunătăţite prin design, alegând modele puternic accesorizate, cu un colorit îndrăzneţ şi unic. 


 
Poartă-ţi perechea preferată cu orice tip de imbracaminte barbati, de la blugi, pantaloni kargo, cămăşi regular-fit, până la  tricouri basic, sacouri sau jachete din piele. Aceștia pot fi incluși şi în ţinutele office, dacă alegi modele în tonalităţi neutre. Fii creativ și nu ezita să îţi completezi outfit-ul format din pantaloni drepţi din stofă, cămaşi uni şi sacou, cu  perechea de sneakers negri pe care să o asortezi cu o curea de pantaloni şi servieta din piele. 

Cum îţi alegi perechea de sneakers potrivită?

Varietatea de modele de pantofi sneakers bărbăteşti oferită de piaţa de specialitate, te poate pune în dificultate atunci când îţi procuri o pereche nouă. Pentru a fi sigur că vei face alegerea optimă, ţine cont de preferinţele tale în materie de outfit-uri, dar şi de contextele pe care le parcurgi. Dacă eşti o personă activă, îndreaptă-te către modele simple, însă flexibile şi comode. Dacă adopţi frecvent ţinute casual, fii îndrăzneţ şi optează pentru modele puternic accesorizate, colorate şi în tendinţe. Atunci când petreci mult timp la birou, alege nuanțe de negru sau maro, cu un design simplu. Orice model vei alege, dă o notă personală ţinutelor tale, accesorizându-le cu ceasul potrivit, cureaua de pantaloni şi perechea de ochelari de soare care vor cadra cel mai bine întregului look.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii