Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei minori dați în urmărire de IPJ Constanța, găsiți de polițiștii de la transporturi într-o stație de tren

ro

16 Jul, 2021 16:00 1298 Marime text
  • La data de 14 iulie 2021, polițiștii de la transporturi din Constanța în timp ce se aflau într-o stație de tren din Constanța au depistat, în sala de așteptare, trei persoane, minore care erau date în urmărire de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigații Criminale.
La data de 14 iulie 2021, polițiștii de la transporturi au derulat o acțiune, la nivel național, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţă publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători.
    
În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat verificări în 288 de stații de cale ferată și 265 de trenuri de călători, fiind legitimate 1.468 de persoane.
 
Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de 97.100 de lei, iar a bunurilor confiscate de 525 de lei.
 
În cadrul acțiunii, au fost depistate 3 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni (dintre care 2 prinse în flagrant delict), 4 persoane date în urmărire, 7 migranți, 3 minori lipsiți de supraveghere și 1 comerciant ambulant neautorizat.
 
De asemenea, la data de 14 iulie 2021, polițiștii de la transporturi din Constanța în timp ce se aflau într-o stație de tren din Constanța au depistat, în sala de așteptare, trei persoane, minore care erau date în urmărire de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigații Criminale.
 
Persoanele în cauză au fost internate în Centrul de Plasament „Ovidiu” din municipiul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii