Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați condamnați definitiv, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă

ro

22 Dec, 2022 14:46 2049 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudTrei bărbați, condamnați la închisoare pentru diferse fapte penale au fost încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă. 

Potrivit IPJ Constnața, la data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 44 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 9 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
La data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 9 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
La data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 31 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 8 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
 
Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii