Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ani de la tragedia din restaurantul Beirut. Mormântul Nicoletei Cengher a fost acoperit cu flori (galerie foto)

ro

02 Apr, 2017 11:34 7360 Marime text


Au trecut aproape trei ani de la tragedia din 5 aprilie 2014 care a îndoliat trei familii din Constanţa, trei tinere frumoase fiind răpuse în incendiul ce a mistuit Restaurantul Beirut.

La parastasul de trei ani, mormântul Nicoletei Cengher, una dintre victimele incendiului, a fost acoperit cu multe flori şi fotografii. Locul în care Nicoleta îşi doarme somnul de veci, părinţii acesteia l-au transformat într-un adevărat altar dedicat celei care a părăsit această lume mult prea devreme. În ajutorul acestora a venit şi Asociaţia Alexandru Teofil Căpuşan care a postat un mesaj în memoria Nicoletei Cengher.

„Bunul Dumnezeu sa-ti mangaie sufletul copil frumos ,azi părinții tai iti fac slujba de pomenire de trei ani, de când ai ales sa înflorești in grădina Maicii Domnului ! Asociația Alexandru Teofil Capusan, iti dorește sa fii veșnic sub Acoperământul Maicii Domnului ,alături de toți Prietenii tai Călători printre Stele.
Nicoleta draga, ti-am împodobit cu toată dragostea aceste daruri și am pus tot DORUL meu in acest colac frământat de mine, pentru tine Nicoleta, pentru Alex și pentru voi toți copii frumoși
"Și acum am in minte vocea ta ...MI-AI PROMIS CA-MI ADUCI ȘI MIE "
Așa este, pentru fiecare voi lucra cu mâna mea câte ceva in DAR ,in semn de iubire pentru voi, pentru ca ceea ce primește unul ...IMPARTE LA TOȚI, știu sigur ca ALEX este foarte FERICIT ..."este de la mami".
Doamne ajuta sa nu ne pierdem mințile. Mariana Sarkani, Feri va doresc putere sa puteți accepta plecarea fiicei și a surorii tale ,Nicoleta Ioana Cengher și sa va găsiți cu toții liniștea” – se arată în mesajul postat pe Facebook de Asociaţia Alexandru Teofil Căpuşan.

Familiile îndurerate de tragedia din restaurantul Beirut aşteaptă ca justiţia să facă dreptate şi cei vinovaţi să plătească.  Reamintim că, în restaurantul Beirut din Constanţa, condus de omul de afaceri George Karam, şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: 

Doi ani de la tragedia din Beirut. Declaraţii emoţionante de la locul în care cele trei fete şi-au găsit sfârşitul (galerie foto)

Detalii neştiute din dosarul „Beirut“!Scurt pe doi. Cum a ajuns George Karam chiriaşul lui Viorel Done

Cele mai grave incendii din localurile din Constanţa! Ce s-a schimbat după tragediile din Beirut sau Colectiv

In memoriam Nicoleta Cengher! Mama păstrează vie amintirea Nicoletei pe Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii