Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:23 28 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tranzacția prin care Gaspeco L&D SA preia compania Panebo Gaz SRL, analizată de Consiliul Concurenţei

ro

16 Sep, 2019 13:14 1685 Marime text
Gaspeco L&D SA face parte din grupul de societăţi controlat de Elena Borcea şi Corneliu Gâdoiu şi desfăşoară activităţi în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul României, cât şi în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii; distribuţie GPL vrac; distribuţie GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea de GPL cu ridicata.

Panebo Gaz SRL este deţinută în prezent de dl. Constantin Rizescu, având ca principală achiziţionarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni şi importatori), îmbutelierea GPL în recipienţi şi distribuirea către clienţi finali de pe teritoriul României prin reţeaua proprie şi prin distribuitori.
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei .

Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii