Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de material lemnos depistat de polițiști! Cu ce amendă s-a ales un bărbat

ro

29 Oct, 2022 12:18 994 Marime text
Transport ilegal de material lemnos
La data de 29 octombrie 2022, în jurul orei 09:15, polițiștii Poliției Orașului Balș, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, pe Drumul Județean 444, în comuna Bobicești, județul Olt, au oprit o autoutilitare ce transporta material lemnos, în vederea verificării documentelor de proveniență și a legalității transportului.

Potrivit IPJ Olt, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Berevoiești, județul Argeș, a transportat cu o autoutilitară cantitatea de 2,42 metri cubi de material lemos, specia gorun, respectiv cu 1,32 metri cubi mai mult decât cantitatea înscrisă în aviz. 

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, iar, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea fizică a cantității de 1,32 metri cubi de material lemnos, ce a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Balș.

Abaterea constatată a fost sancționată în conformitate cu prevederile articolului 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu modificările și completările ulterioare., mai precizează IPJ Olt. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii