Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trans Expedition Feroviar SRL investește la stația CF Palas

ro

13 Jan, 2022 00:00 1552 Marime text
  • Trans Expedition Feroviar SRL a obținut documentul de urbanism de la primărie
 
SC Trans Expedition Feroviar SRL, companie specializată în transportul de mărfuri pe calea ferată, a obținut de la Primăria Constanța un document de urbanism pentru o investiție.
 
Mai exact, este vorba de Certificatul de Urbanism cu nr. 36, eliberat la 11 ianuarie 2021, pentru investiție la stația CF Palas, prin „construire, modificare LFI al societății, la punctul de lucru Palas buc grupa B Constanța, liniile 14b, 25b, amenajare linii reparatii vagoane, construire linii și hală remiza pentru reparații locomotive și proces tehnologic, racordare din linia 25b stația Palas”. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 

Despre Trans Expedition Feroviar SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2004, cu sediul social în București, Sector 2, strada Fabrica de Glucoză. Asociați sunt Vasile Didilă, care deține 99% și Cristian Rădulescu cu 1%. Administrator este Vasile Didilă. În 2020, firma a raportat 14 salariați, la o cifră de afaceri de 15.887.069 lei, cu un profit de 138.782.080 lei.
 
Pe Vasile Didilă îl mai regăsim în firmele Confero SRL, Polipharma Distribuție SRL, Rapid Com Rail SRL și la Reva SA. Cristian Rădulescu este în firmele GP Rail Cargo SA, Grup Feroviar Român SA, Logistică Feroviară SRL și la Reloc SA. Trans Expedition Feroviar SRL este asociat în Polipharma Distribuție SRL, la Rail Logistic SRL, la Roserv Green Energy SRL și la Vitema Rail SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Cine se ocupă de sistemele de detecție a incendiilor din Gara Constanța (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii