Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Lumina Senatorul PSD Felix Stroe- „Deplâng azi și trecerea la cele sfinte a celui de-al treilea coleg aflat în mașină“

ro

11 May, 2023 19:40 3292 Marime text

O tragedie a avut loc în localitatea Lumina la data de 3 mai.

Cele două persoane care au decedat în cumplitul accident de la Lumina erau angajați ai SC RAJA SA Constanța. 

Prin intermediul unei postări pe pagina de socializare, Felix Stroe, fost director general al SC RAJA SA, în prezent senator PSD de Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe la decesul celei de-a treia victime.

Cu același regret, deplâng azi și trecerea la cele sfinte a celui de-al treilea coleg aflat în mașină, după o suferință nemeritată, pe patul spitalului., se arată în conținutul postării. 


Iată postarea plină de durere de pe pagina de Facebook a lui Felix Stroe:

Soarta crudă face să revin asupra nefericitului accident, petrecut săptămâna trecută în localitatea Lumina, în care doi foști colegi din cadrul RAJA Constanța au pierit tragic.

Cu același regret, deplâng azi și trecerea la cele sfinte a celui de-al treilea coleg aflat în mașină, după o suferință nemeritată, pe patul spitalului. Doare la fel de tare... Sunt alături de familia îndurerată a lui Constantin Pricope și de marea familie a RAJA SA Constanța, cărora le doresc să treacă peste aceste momente, cumplit de dureroase.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe toți!


Oficial de la IPJ Constanța despre producerea accidentului 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație.„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani.

În urma accidentului rutier au decedat o femeie, de 37 de ani, și un bărbat, de 54 de ani. 

Alte două persoane au fost ușor rănite.

Conducătorii auto au fost testați cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii